ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ

Απολογισμός Προγράμματος Αντιμετώπισης του Σχολικού Εκφοβισμού 2014-2015

Το Ινστιτούτο Πρόληψης και Θεραπείας της Βίας και Προώθησης της Ισότητας των Φύλων «ΒΙΑ-ΣΤΟΠ», διοργανώνει την Παρασκευή 15 Μαϊου 2015 και ώρα 19:00μμ στην Αίθουσα «Βασίλης Βασιλικός» της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας, ημερίδα για την παρουσίαση του Απολογισμού του Προγράμματος Αντιμετώπισης του Σχολικού Εκφοβισμού, που υλοποιήθηκε κατά το σχολικό έτος 2014-2015 στα σχολεία του νομού Καβάλας.

Στην ημερίδα θα δοθεί η ευκαιρία σε γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές να εκφράσουν τις ανησυχίες και απορίες τους απέναντι στο φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού, ενώ θα παρουσιαστούν και ορισμένες από τις επιμέρους δράσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στα σχολεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Καβάλας.

Η ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο της δράσης με τίτλο: «Πρόληψη και Καταπολέμηση της Βίας Κατά των Γυναικών» που υλοποιείται στο πλαίσιο της πράξης 3.2.4 «Υποστήριξη των ΜΚΟ/ΓΟ’ Α’ και Β’ Κύκλος του Ε.Π. «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013». Δικαιούχος της Πράξης είναι η «Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού, Διαχείρισης και Εφαρμογής Συγχρηματοδοτούμενων Δράσεων του Υπουργείου Εσωτερικών» (ΕΥΣΥΔΕ-ΥΠΕΣ).